garantie ebike

Garantie bepalingen en retourneren


Als u besluit een fiets aan te schaffen bij ebikewinkel.nl heeft u natuurlijk recht op fabrieksgarantie. Met betrekking tot uw garantie gelden een aantal voorwaarden die u kunt vinden op deze pagina. Buiten de garantie periode denken wij ook graag met u mee. Wilt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@ebikewinkel.nl

Retour sturen binnen 14 dagen

Bij Ebikewinkel heb je recht op 14 kalenderdagen bedenktijd. Dit houdt in dat je 14 dagen de tijd hebt om het product retour te sturen. Let op: hier geldt dat het product niet gebruikt, incompleet of beschadigd mag zijn. Je mag het product bekijken zoals je in de winkel zal doen. De fiets mag je uitpakken. Een kleine proefrit mag je alleen in een overdekte droge/schone ruimte maken. Ga er niet mee buiten fietsen. De kosten voor het retoursturen bedragen €30,- en zijn voor uw rekening. Neem eerst contact met ons op via info@ebikewinkel.nl voor verdere afhandeling van de retour. Nota bene: mocht u een fiets hebben besteld die geheel naar uw wensen is samengesteld dan vervalt de bedenktijd.

Garantietermijn fietsen

Bij ebikewinkel.nl heeft u net als bij een lokale dealer recht op de volledige fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat wij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant volgen en hanteren. Hieronder een kort overzicht: 

Frame en voorvork 

Fabrieksgarantie is maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is 2 jaar.
 

Onderdelen op de fiets

Bij normale behandeling, normaal gebruik en regulier onderhoud geldt een garantietermijn tot 2 jaar op materiaal- en constructiefouten. Garantie op slijtage onderdelen, alleen als er sprake is van constructie- of fabrieksfouten
 

Elektrische onderdelen

Op het elektrische systeem van uw ebike geldt een garantie periode van 2 jaar. Daaronder valt natuurlijk ook uw accu dan wel motor. Mocht er schade aan uw elektrische systeem zijn door eigen toe doen. Dan vervalt het recht op fabrieksgarantie.
 

Retour sturen voor reparatie of onderhoud

Wilt u de fiets retour sturen voor reparatie of onderhoud? Dat kan! Houd er wel rekening mee dat hier verzendkosten aan verbonden zitten, van zowel het ophalen als terugbrengen van uw fiets. Dit geldt ook voor garantiegevallen. De kosten hiervoor bedragen €60,- voor het heen en terug verzenden.

Heeft u een terecht garantiegeval, dan zijn de reparatiekosten voor Ebikewinkel.

Voor reparatie buiten de garantie om of onderhoud aan uw fiets, kunt u ook terecht bij fietsned*. 

 

ANWB*

Bij elke fiets wordt een verzekering van ANWB aangeboden. Bij het abonnement is er een mogelijkheid om gratis pechhulp erbij te kiezen. Dit houdt in dat als u onverhoopt pech krijgt onderweg met uw e-bike u zo spoedig mogelijk weer op weg geholpen wordt. 

 

*meer informatie over links naar andere websites


terug

USP ebikewinkel Verzending GRATIS
USP ebikewinkel Op afspraak geleverd
USP ebikewinkel Altijd 10% korting of meer
USP ebikewinkel Geheel rijklaar geleverd

ONZE MERKEN

batavus elektrische fiets gazelle elektrische fiets
sparta elektrische fiets giant elektrische fiets
union elektrische fiets  

BEKIJK ONS ASSORTIMENT E-BIKES 

assortiment e-bikes