disclaimer ebikewinkel

Op deze pagina vindt u onze Disclaimer


Links naar andere websites

Ebikewinkel bevat links naar andere websites of interesses. Mocht u deze links gebruiken en Ebikewinkel verlaten moet u begrijpen dat Ebikewinkel geen controle heeft over deze sites. Ebikewinkel kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor één van de websites.

Informatie webwinkel

Onze webwinkel heeft als doel het verstrekken van informatie. Ebikewinkel streeft er dan ook naar om  een zo correct mogelijke informatie te bevatten. U moet alleen begrijpen dat wij niet kunnen garanderen dat alle informatie op deze site volledig up to date en correct is. U dient er zelf voor te zorgen dat u de informatie controleert. Ebikewinkel is dan ook niet aansprakelijk voor de gemaakte beslissing die u op maakt op basis van de informatie op onze site.

Kortingen en acties

Op onze actieprijzen vervallen alle acties vanuit de leverancier. Omdat onze acties zeer scherp geprijsd zijn kunnen wij dan ook geen dubbele kortingen op het product geven.

Inruilen

Bij ebikewinkel.nl hanteren we echte bodemprijzen. Deze prijzen zijn vaak vergelijkbaar met inruilprijzen in een fysieke winkel. Het is daarom ook niet mogelijk om bij ons een fiets in te ruilen.

 

terug

USP ebikewinkel Verzending GRATIS
USP ebikewinkel Op afspraak geleverd
USP ebikewinkel Altijd 10% korting of meer
USP ebikewinkel Geheel rijklaar geleverd

ONZE MERKEN

batavus elektrische fiets gazelle elektrische fiets
sparta elektrische fiets giant elektrische fiets
union elektrische fiets  

BEKIJK ONS ASSORTIMENT E-BIKES 

assortiment e-bikes