Batavus Legato Easy Heren 53cm

Batavus Legato Easy Heren 53cm

Actieradius tot 120 km - ION motor - inclusief 300Wh accu


Zorgeloos elektrisch fietsen, zo ver je maar wilt. Dat doe je op de Batavus Legato Easy®. De zeven versnellingen, handremmen en verende voorvork plus zadelpen geven je extra comfort tijdens het fietsen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.099,00

Smiley faceDirect leverbaar


Zorgeloos elektrisch fietsen, zo ver je maar wilt. Dat doe je op de Batavus Legato Easy®. De zeven versnellingen, handremmen en verende voorvork plus zadelpen geven je extra comfort tijdens het fietsen. Een buitengewoon comfortabele e-bike voor je dagelijkse ritjes én de langere recreatieve fietstochten in je vrije tijd, dankzij de hoge actieradius. De intelligente ION® technologie denkt met je mee en zorgt voor een vloeiende en natuurlijke trapondersteuning. Hierdoor, en door de geruisloze D-Light voorwielmotor, kun je in alle rust en stilte van de omgeving genieten.

 

 

De Legato Easy® wordt standaard geleverd met een verwisselbare 300 Wh accu waarmee je de meeste dagelijkse ritten probleemloos aflegt. Tegen meerprijs zijn een 400 Wh, 500 Wh of 600 Wh accu met nog hogere actieradius verkrijgbaar. Speciaal voor de langere toertochten. Ook heeft de e-bike een Aerflow kettingkast met automatische kettingspanner, die zeer onderhoudsarm is. Het damesframe van de stijlvol bruinkleurige Legato Easy® heeft een handige extra lage instap. Op deze elektrische fiets beleef je zorgeloos fietsplezier!

 

 

De betrouwbare Legato Easy® biedt niet alleen ongekende mogelijkheden, maar heeft ook uitzonderlijke technische voordelen. Neem de rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor met bijbehorende intelligente software. De fietseigenschappen passen zich direct aan jouw wensen aan. De superieure ION® techniek zorgt hierdoor voor een zeer accurate en gelijkmatige trapondersteuning. De Legato Easy® denkt dus met je mee! Fietsen op een Legato Easy® is hierdoor al vanaf de eerste meters buitengewoon prettig. Dankzij de geruisloze D-Light voorwielmotor hoor je bovendien amper dat je op een e-bike fietst, waardoor je optimaal van de omgeving kunt genieten.

 

 

Naast comfort is ook aan de veiligheid gedacht. Je hoeft je handen niet van het stuur te halen om de uitgebreide controller van deze fiets te bedienen. En het luxe en overzichtelijke display is centraal op het stuur geplaatst.


Wordt het wat later? Geen probleem! In het donker ben je op deze kwaliteitsfiets goed zichtbaar in het verkeer dankzij de unieke en veilige Batavus Aerflow koplamp die bekroond is met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF).


 


De superieure, intelligente ION® techniek van de Legato Easy® denkt met je mee!


Zorgeloos fietsplezier met de comfortabele ondersteuning van de rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor.


Zeven versnellingen, handremmen, verende zadelpen en verende voorvork voor nog meer fietscomfort.


Standaard met verwisselbare 300 Wh accu.


Een 400 Wh, 500 Wh of 600 Wh accu is tegen meerprijs verkrijgbaar.


De geruisloze D-Light voorwielmotor is de stille kracht van de Legato Easy®.


Voorzien van veilige Batavus Aerflow koplamp en onderhoudsarme automatische kettingspanner.

Actieradius 120 km
Accu positie Achterdrager
Vermogen accu 300Wh
Gewicht (Kg) 25
Rem type Rollerbrakes
Seizoen/Modeljaar 2016
Segment ION
Framemaat 53 (172cm tot 181cm)
Type/Model Legato Easy®
Wielmaat 28
Versnellingen 7
Versnellings Type Nexus
Barcode Nee
Motor positie Voorwiel
Ondersteuning Trap ondersteuning
Kleur Donkerbruin

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Batavus Legato Easy Heren 53cm
Hoe waardeert u dit product? *
  Zeer slecht Slecht Matig Goed Zeer goed
Waarde